Moje speciality: Čínské maso z vepřového nebo z jater
Ivet Vás vítá u mých specialit.Děkuji za milou návštěvu.

středa 17. února 2021

Čínské maso z vepřového nebo z jater

 1/2kg vepřového masa (játra)

Nakrájet na nudličky.

1lžíce solamylu 

3celá vejce

3lžíce smetany

1lžička pálivé papriky

1lžička sladké papriky

sůl, 1lžička cukru

kari

Vše promícháme navrch cibuli a nechat uležet, před pečením 3celá vejce a na rozpálené pánvi smažíme.

Hasičská směs

Postup:

Slaninu si nakrájíme nadrobno osmahneme, přidáme nakrájenou opepřenou  kýtu, potom přidáme játra a osmažíme. Po osmahnutí přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, uzeninu, část česneku, koření, cikánskou omáčku, sladkou i pálivou papriku, chilli, kari, majoránku, sójovou omáčku, 1lžičku hořčice a nakonec 1/2 stroužku česneku a osolíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za milé komentáře.🥧 💕 🌹 💐 🌺 😁😂 😀 🤣 😉 😘 ❣️👍 🍬 👩‍🦱 🍩 🍰 ☕️ 🍨😊😏😛😲 😱 👧 👩‍🍳 🎂 🌞 👌 👎 👏😋👸❤️️🐻🐶